0
09367079491

چگونه دانش گرامری خود را برای مهارت اسپیکینگ ارتقا ببخشیم؟

گرامر اسپیکینگ

سطح دانش ساختاری فرد رابطه مستقیم با سطح نمره در آزمون های استاندارد سنجش زبان مانند آیلتس دارد. همچنین سطح دانش گرامری مختلفی برای مهارت های مختلف اسپیکینگ رایتینگ لیسنینگ و ریدینگ نیاز است. به عنوان مثال استفاده از ساختارهای شرطی نوع اول در اسپیکینگ شاید مناسب به نظر برسد اما این ساختار در رایتینگ بسیار ابتدایی تلقی خواهد شد چراکه معیارها در بخش نوشتاری بالاتر بوده و برای کسب نمره مشابه به ساختارهای پیشرفته تری نیاز است. در این نوشتار سعی خواهد شد که سرفصل های اصلی ساختاری که برای نمره ۷ آیلتس آکادمیک در مهارت اسپیکینگ نیاز است آورده شود.

 

تذکر: زبان آموز بایستی دانش فعال و زنده ای نسبت به سرفصل های پیشنهادی این بخش داشته باشد بدین معنا که بایستی تمامی این ساختارها به صورت فعال و زنده و بدون داشتن ایرادات پایه ای ( Basic Error) بیان گردند. به عبارت دیگر اگر تمامی این ساختارها دیده شوند اما ایرادات پایه ای مانند نداشتن فعل یا فاعل دیده شود به لحاظ ساختاری امتیاز سطح نمره ۷ را کسب نمی کند. سر فصل های لازم و ضروری به قرار زیر می باشند:

 

زمان افعال:

تسلط کافی و بدون ایراد بر زمان های Present Simple، Present Continuous، Present Perfect Continuous،  Present Perfect  ، Be Going To ،  Future Simple، Past Simple، Past Continuous، Used to do sth

برای یادگیری این مباحث بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

 

افعال مجهول (Passive):

 

مجهول زمان ها اصلی (Present Perfect  ، Present Simple، Present Continuous، Future Simple، Past Simple) به همراه مجهول افعال مودال ( Modal Passive)، و مجهول های مصدری نیز بایستی به درستی فرا گرفته شوند.

برای یادگیری این مباحث می توانید بسته به سطحتان به لینک های زیر مراجعه نمایید.

 

جملات شرطی If (If Conditionals):

جملات شرطی نوع صفر، اول، دوم بایستی به صورت زنده و فعال مورد استفاده قرار بگیرند. برای یادگیری این مباحث می توانید بسته به سطحتان  به لینک های داده شده مراجعه نمایید.

 

ساختاری های نشان دادن تضاد Contrast 

ساختارهای مانند although، despite، in spite of بایستی به صورت فعال فرا گرفته شوند.

 

ساختارهای مقایسه Comparison

ساختارهای مقایسه صفات و قید ها به دو صورت تفضیلی و عالی برای صفات و قیود تک سیلابی، دو سیلابی و بیشتر بایستی فرا گرفته شوند. همچنین مقایسه منفی Negative Compariosn نیز بایستی به درستی در کرده شود.

 

جمله واره های نسبی   Relative clause

جمله واره های نسبی Relative clause  یکی از بایدهای گرامری در هنگام مکالمه و گفتگو است و در صورت نبود یکی از اصلی ترین فاکتورهای سطح ۷ نادیده گرفته شده است. کلمات معروف مورد استفاده در جمله واره های نسبی مانند which، when، that و غیره  (همگی معنی “که” می دهند) می باشند.

 

کلمات قابل شمارش و غیر قابل شمارش به همراه تطابق فاعل و فعل countable & uncountable nouns

 

داوطلب در سطح ۷ آکادمیک بایستی آگاهی جامعی نسبت به اکثر لغات کاربردی از منظر قابل شمارش یا غیر قابل شمارش وبودن داشته باشد مثلا کلماتی مثل advice،  Information و money غیر قابل شمارش هستند و s  جمع نمی توانند بگیرند. همچنین موضوع تطابق فاعل با فعل که در اکثر موارد برای اسامی غیر قابل شمارش از فعل مفرد استفاده می شود بایستی رعایت گردد. البته موضوع تطابق فاعل با فعل (subject-verb agreement) با قابل یا غیر قابل شمارش بودن اسم ها ارتباط مستقیمی ندارد و مبحث جداگانه ایست که می توانید شرح کامل آنها را در مبحث تطابق فاعل با فعل (subject-verb agreement) مطالعه کنید.

 

ساختارهای infinitive  و –ing بعد از افعال اصلی

هر چند قبلتر گفته شده که برای اکثر افعال انگلیسی اگر مفعول آنها خود فعل باشد بایستی بین دو فعل to  بیاید و اگر مفعولِ فعلی اسم باشد نیازی به حرف اضافه ندارد، اما موارد استثنا مانند can’t stand و enjoy وجود دارند و برخی موارد هم وجو دارند که اگر مفعولِ فعلی خود فعل باشد هم شکل –ing  و هم شکل infinitive  آن مورد قبول است ولی معنی فعل تغییر می کند که این مبحث را به طور کامل می توانید در اینجا مطالعه کنید.

 

حروف تعریفArticles

استفاده از حروف تعریف مانند a، an و the  نیز بایستی به درستی فرا گرفته شوند. این اصل را به طور کلی به خاطر داشته باشید که اکثر اسامی در انگلیسی یا به a، یا an، یا the و یا s  جمع نیاز دارند و خیلی کم پیش می آید که یک اسم به صورت تنها و بدون وجود هیچ یک از موارد بالا مورد استفاده قرار بگیرند.

 

مودال ها Modals

داوطلب نیاز است به تمامی ۹ مودال معروف can، could، should، would، shall، may، might، will و must  مسلط باشد و حداقل دو کاربرد از هر کدام از موارد فوق بداند. همچنین به دلیل مشابهت کاربردی لازم است که به ساختارهای ought to، have to/ has to و have got to/ has got to نیز مسلط باش. برای یادگیری کامل هر یک از موارد فوق بر روی آنها کلیک نمایید.

 

جایگاه قید ها Position of Adverbs

یکی از مسائل اساسی اسپیکینگ که در صورت عدم رعایت آن گفتگو از حالت طبیعی خارج شده و نمره کمتر از ۷ می گیرد عدم رعایت جایگاه قید هاست. به طور کلی میتوان گفت که اکثر قیود تک کلمه قبل از فعل اصلی (به جز افعال to be  که بعد از آنها قرار می گیرند) مورد استفاده قرار می گیرند. اما موارد استثنا نیز زیاد وجود دارد که بهتر است هر یک از آنها را در اینجا مطالعه نمایید.

 

Wh- clauses

یکی دیگر از ساختارهای کاربردی گرامر wh- clause  است که مثلا نمونه what  به معنی “آنچه که” می باشد و از ساختارهای بسیار مفید و پرتکرار سطح ۷ است. اینگونه ساختارها در واقع برای یادگیری این مبحث به طور کامل به ساختار what-clause مراجعه نمایید.

سوالی دارید؟ در بخش نظرات مطرح کنید کمتر از ۲۴ ساعت پاسخگو هستیم.

منبع: نگار بوستان

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
بلهخیر
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *